USLV

Pengasurf

TRANSLATE

-:: About me ::-


Hej och välkommen till min blogg! Jag är en kvinna född -49 en tidig aprilmorgon. Är 181 cm lång, och har därför fått problem med ryggen. Diskbrock på 3 ställen, från nacken till svanken. Har också värk i leder. Psoriasis har jag också fått och håller på att tappa håret. Det är värst där. Sedan barnsben har jag också haft problem med mina nerver. Har panikångest dagligen. Plus depressioner. Nervöst hjärta har jag också. Och jag har taskig mage. Har haft flera blödande magsår några gånger.. Så jag är en sliten kärring, men tar dagen som den kommer och försöker att hålla skenet uppe.


 Har 2 katter, Kajsa-Stina, Norsk Skogskatt
och Simson, vanlig europe'.  Tänker skriva lite om livet jag lever just nu. Det är om allt och inget. Jag bor i en liten by som heter Hovmantorp, den ligger 2,5 mil från Växjö. Småland, Sverige. Är intresserad av massor, men kan nämna några: djur, natur, vår och sommar, humor, böcker, min laptop, musik, och så naturligtvis min älskade lilla mamma. Ogillar TV, så det har jag inte. Nyheter och dylikt kan jag se här på Internet. Ja, det är mycket jag ogillar, men det kommer du att märka när du läser min blogg.


Kommentera gärna! Har du frågor skickar du ett mail. Jag lovar att svara, om du inte är anonym. Min mailadress är handbruten@gmail.com 
Trevlig läsning!
Jag hade en blandrashund, han hette Bamse. Och blev 16 år. Det är mycket för en stor hund. Stor var han  men så snäll och go'. Jag saknar honom väldigt mycket. Han var med mej överallt. Han var aldrig ensam. Jag lämnade honom aldrig, han fick följa med mej var jag än skulle. Så det var en hemsk dag i oktober 2010 när han inte orkade längre. Men han finns med mej fortfarande. Jag glömmer honom aldrig. Och älskar honom fortfarande. Så länge jag lever.